House Care Service

Sunny Holiday & Homes Spain tilbyder "House Care Service"


Når du ikke anvender din bolig på Solkysten (mellem Torremolinos til Marbella), så tilbyder vi at holde øje med din bolig, vores House Care Service holder løbende øje med din bolig og sørge for at der ikke venter overraskelser på din næste ferie i din bolig.


Vi aftaler hvor oftes du ønsker, at vi kigger forbi, hvor vi tjekker at tingene er som de skal være. Vi sørger for at tjekke både inde og ude, og hvis vi opdager noget der kræver omgående handling, så kontakter vi dig på et videoopkald og laver en aftale om hvad der skal ske.


Vi kan endte kigge til din bolig en gang om uge eller hver 14 dag, alt efter dine ønsker. Vi aftaler individuelt om hvad disse besøg skal indeholde - men det er vigtigt, at du trygt kan være væk fra din bolig og vide, at der bliver holdt øje med den løbende.


Aftalen kan også indeholde "akut udkald", det sker typisk efter uvejr, hvor vi tjekker om alt er som det skal være - både ude og inde. Denne service betales efter faktura - udkørsel 25 euro og dertil 20 euro pr. time (priser er excl. moms).


Standard priser for opsyn med boligen:


Opsyn hver uge (40 euro pr. gang + moms incl. kørsel)

Opsyn hver 14 dag (50 euro pr. gang + moms incl. kørsel)


Samarbejdsaftaler laves for minimum 12 måneder og der afregnes hver måned mod faktura.


House Care Service holder løbende øje med din bolig


God service koster ikke ekstra